Toven pentue

isä/father
Hultahäxans Benny Banminth "Jonte"
emä/mother:
Karjakon Namupala "Tove"

Sijoitusnartulleni Tovelle on suunnitteilla pentue kesälle 2020. Toven juoksu alkoi vappuaattona, joten astutus on todennäköisesti viikolla 20 ja pennut syntyisivät viikolla 29.

Tove on sosiaalinen, reipas ja melko vilkas narttu, perusterve ja iloinen koira. Pentueen isä Jonte on tuotu pentuna Ruotsista. Jonten omistaja kuvaa uroksen luonnetta näin:  “Jonten luonnetta kuvaavat parhaiten sanat mutkaton, avoin, iloinen ja sosiaalinen. Jonte on kotioloissa iloinen ja helposti toimintaan syttyvä. Kahdesti ei tarvitse pyytää lähdetäänkö jonnekin. Jonte on varsin sosiaalinen urokseksi.”

Tovella on lonkat BB, polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Se on silmäsairauden suhteen terve (AA). Tove on jalostustarkastettu (hyvä) ja sillä on näyttelystä yksi serti. Jonten lonkat ovat AB ja polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Silmäsairauden suhteen se on AG. Jonte on kisannut rally-tokossa ja saanut näyttelystä sertin. Pentueen lonkkaindeksi on 113,5 (01/20). Odotettavissa on harmaita, pitkähäntäisiä pentuja.

Pentue KoiraNetissä

Yhteystiedot

Osoite

Sotkanniemi 30
70870 Hiltulanlahti

Puhelin.

+358 50 581 3933

Sähköposti

iris.kaimio@fimnet.fi

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)