Toven pentue

isä/father:
Cimillan Älyttömänkomee "Pekko" / Hultahäxans Benny Banminth "Jonte"
emä/mother:
Karjakon Namupala "Tove"

Tove on kaksoisastutettu Pekolla ja Jontella.

Tove on sosiaalinen, reipas ja melko vilkas narttu, perusterve ja iloinen koira. Isäehdokkaista Jonte on tuotu pentuna Ruotsista. Jonten omistaja kuvaa uroksen luonnetta näin:  “Jonten luonnetta kuvaavat parhaiten sanat mutkaton, avoin, iloinen ja sosiaalinen. Jonte on kotioloissa iloinen ja helposti toimintaan syttyvä. Kahdesti ei tarvitse pyytää lähdetäänkö jonnekin. Jonte on varsin sosiaalinen urokseksi.” Toinen isäehdokas Pekko toimii kotitilallaan nautapaimenena ja pitää isotkin eläimet ruodussa rohkealla luonteellaan. Se on mutkaton luonne ja sosiaalinen ihmisiä ja koiria kohtaan. Pekolla on yksi pentue Tulikäpälän kennelissä.

Tovella on lonkat BB, polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Se on silmäsairauden suhteen terve (AA). Tove on jalostustarkastettu (hyvä) ja sillä on näyttelystä yksi serti. Jonten lonkat ovat AB ja polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Silmäsairauden suhteen se on AG. Jonte on kisannut tokossa rally-tokossa ja saanut näyttelystä sertin. Pekolla on BB lonkat, terve selkä, kyynräpäät (InCoc) ja silmät (lievä distichiasis). Silmäsairauden suhteen se on AG. Näyttelystä Pekolla on varaserti ja se on jalostustarkastettu (erittäin hyvä).

Odotettavissa on harmaita, pitkähäntäisiä pentuja.

Pentueen sukutaulu (Jonte)

Pentueen sukutaulu (Pekko)

Kaarin pentue

isä/father
Tulikäpälän Kiirastuli "Rokka"
emä/mother
Karjakon Sateenkaari "Kaari"

Kaarin ja Rokan pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuussa viikolla 9-10.

Pentueen vanhemmat ovat molemmat luonteeltaan tasapainoisia, avoimia ja sosiaalisia sekä ihmisiä että koiria kohtaan. Rokka kisaa agilityn II-luokassa. Pennuista odotan mukavia harrastus- ja perhekoiria. Pennut ovat pitkähäntäisiä ja harmaita.

Terveystulokset: Kaarilla on lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0 (ei voimassa), silmät terveet (lievä distichiasis), selkä: IDD0, VA0, SP0, LTV0. Geenitesti: silmäsairauden suhteen altis (GG). Lonkkaindeksi 95 (07/20)

Rokka: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0 (ei voimassa), silmät terveet, selkä VA0, LTV0. Geenitesti: silmäsairauden suhteen terve (AA). Lonkkaindeksi 103 (07/20)

Molemmilla vanhemmilla on yksi aiempi pentue.

Pentueen sukutaulu

Yhteystiedot

Osoite

Sotkanniemi 30
70870 Hiltulanlahti

Puhelin.

+358 50 581 3933

Sähköposti

iris.kaimio@fimnet.fi

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)