Tuiskun pentue alkuvuodesta 2021

isä/father:
FI LT CZ CH Adavalls Jerry Järv "Eevee"
emä/mother:
Karjakon Uusilumi "Tuisku"

Seuraava Karjakon gööttipentue syntyy toivottavasti sijoitusnartulleni Tuiskulle. Odotan Tuiskun juoksua marras-joulukuussa 2021. Tuisku on terveystarkastettu hyvin tuloksin (lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä IDD0, VA0, SP0, LTV0, silmät terveet). Gööttien silmäsairauden suhteen se on kantaja (AG). Se on jalostustarkastettu (erittäin hyvä, hyväksytään jalostukseen) ja saanut näyttelyistä yhden sertin. Luonteeltaan Tuisku on melko vilkas, avoin ja sosiaalinen.

Pentujen isäksi olen valinnut nuoren uroksen Adavalls Jerry Järv eli “Eevee”. Myös sillä on erinomaiset terveystulokset (lonkat B/B, lonkkaindeksi 106 (09/21), kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä IDD0, VA0, SP0, LTV0, silmät terveet) ja se on silmäsairauden suhteen geneettisesti terve (AA). Eevee on luonteeltaan reipas, avoin ja sosiaalinen niin ihmisiä kuin koiriakin kohtaan. Sen kanssa on helppo liikkua missä vain ja se osaa myös rauhoittua. Se työskentelee mielellään ihmisen kanssa ja on helppo motivoida. Näyttelyissä Eevee on menestynyt erinomaisesti niin Suomessa kuin maailmallakin. Sillä on erittäin hyvä paimennustaipumus.

Pentueen sukutaulu KoiraNetissä

Tuiskun ja Eeveen pennuista on odotettavissa harmaita ja pitkähäntäisiä pentuja, sopivia harrastuskoiriksi ja mukavia perheenjäseniä. Pennuista kiinnostuneille avaan nettilomakkeen, kun astutus on onnistunut.

Koirien kuvat: Ada Walder

Yhteystiedot

Osoite

Sotkanniemi 30
70870 Hiltulanlahti

Puhelin.

+358 50 581 3933

Sähköposti

iris.kaimio@fimnet.fi

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)