Toven pentue

isä/father
Hultahäxans Benny Banminth "Jonte"
emä/mother:
Karjakon Namupala "Tove"

Sijoitusnartulleni Tovelle on suunnitteilla pentue keväälle 2021. Kevään 2020 astutus ei tuottanut pentuja, joten uroksen vaihtaminen on vielä harkinnassa. Tässä kuitenkin esittely mahdollisesta isäehdokkaasta Jontesta.

Tove on sosiaalinen, reipas ja melko vilkas narttu, perusterve ja iloinen koira. Pentueen isä Jonte on tuotu pentuna Ruotsista. Jonten omistaja kuvaa uroksen luonnetta näin:  “Jonten luonnetta kuvaavat parhaiten sanat mutkaton, avoin, iloinen ja sosiaalinen. Jonte on kotioloissa iloinen ja helposti toimintaan syttyvä. Kahdesti ei tarvitse pyytää lähdetäänkö jonnekin. Jonte on varsin sosiaalinen urokseksi.”

Tovella on lonkat BB, polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Se on silmäsairauden suhteen terve (AA). Tove on jalostustarkastettu (hyvä) ja sillä on näyttelystä yksi serti. Jonten lonkat ovat AB ja polvet, selkä, silmät ja kyynärpäät (InCoc) terveet. Silmäsairauden suhteen se on AG. Jonte on kisannut rally-tokossa ja saanut näyttelystä sertin. Odotettavissa on harmaita, pitkähäntäisiä pentuja.

Pentue KoiraNetissä

Kaarin pentue

isä/father
Tulikäpälän Kiirastuli "Rokka"
emä/mother
Karjakon Sateenkaari "Kaari"

Kaarin ja Rokan pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuussa, tiineys varmistuu ultrauksessa tammikuun lopussa.

Pentueen vanhemmat ovat molemmat luonteeltaan tasapainoisia, avoimia ja sosiaalisia sekä ihmisiä että koiria kohtaan. Rokka kisaa agilityn II-luokassa. Pennuista odotan mukavia harrastus- ja perhekoiria. Pennut ovat pitkähäntäisiä ja harmaita.

Terveystulokset: Kaarilla on lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0 (ei voimassa), silmät terveet (lievä distichiasis), selkä: IDD0, VA0, SP0, LTV0. Geenitesti: silmäsairauden suhteen altis (GG). Lonkkaindeksi 95 (07/20)

Rokka: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0 (ei voimassa), silmät terveet, selkä VA0, LTV0. Geenitesti: silmäsairauden suhteen terve (AA). Lonkkaindeksi 103 (07/20)

Molemmilla vanhemmilla on yksi aiempi pentue.

Pentueen sukutaulu

Yhteystiedot

Osoite

Sotkanniemi 30
70870 Hiltulanlahti

Puhelin.

+358 50 581 3933

Sähköposti

iris.kaimio@fimnet.fi

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)